Comfortpool solarzeil Ø 457 cm - hartvormig

Bezig met laden...
Waardering:
85% of 100
Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
CP-457
Speciale prijs € 67,30 Normale prijs € 98,20

Het Comfortpool Solarzeil is een makkelijke manier om slim gebruik te maken van de warmte van de zon als zwembadverwarming. Als de zon op het zeil schijnt, wordt het water veel sneller verwarmd dan met een regulier zeil. Zo kunt u al snel van uw zwembad gebruik maken. Naast de verwarmende werking heeft het zeil ook een isolerende werking: het water koelt minder snel af. U kunt dus extra lang van uw zwembad genieten!

Uiteraard zorgt het afdekzeil er ook voor dat er geen vuil in het water terecht kan komen. Daardoor blijft het water schoner en heeft u niet allerhande middelen nodig om de kwaliteit van het zwembadwater op peil te houden. Ook wordt door het zeil verdamping tegengegaan.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

De totale diameter van het zeil is 448 centimeter en heeft, in tegenstelling tot andere solarzeilen, hartvormige luchtbubbels. Het solarzeil is geschikt voor zwembaden van 457 cm doorsnee. Doordat er aan de randen van het zwembad enkele centimeters vrijgehouden worden, kan het water blijven ademen. Dit komt de kwaliteit van het zwembadwater ten goede.

Het gebruik van het Solar afdekzeil is zeer eenvoudig. U plaatst het met de noppen naar beneden direct op het water van uw zwembad. De dikte van het zeil is 160 micron.

Al met al haalt u met dit solarafdekzeil een goedkope en milieuvriendelijke manier van zwembadverwarming in huis, zodat u extra lang van het zwembad in eigen tuin kunt genieten!

Specificaties
Meer informatie
SKUCP-457
MerkComfortpool
ModelSolar Cover Ø 448 cm
Geschikt voorZwembaden met een diameter van 457 cm
Afmetingen (LxBxH)Ø 488 cm | Dikte: 80 micron
Garantie3 maanden
Reviews 1
Klantenreviews

1 product

Toon per pagina

1 product

Toon per pagina