Comfortpool solarzeil Ø 183 cm

Bezig met laden...
Waardering:
100% of 100
Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
CP-183
€ 19,50

Het Comfortpool Solarzeil is een makkelijke manier van zwembadverwarming waarbij slim gebruik gemaakt wordt van de warmte van de zon. Als de zon op het zeil schijnt, wordt het water veel sneller verwarmd dan met een regulier zeil. Zo kunt u al snel van uw zwembad gebruik maken met goedkope zwembadverwarming. Naast de verwarmende werking heeft het zeil ook een isolerende werking: het water koelt minder snel af. U kunt dus extra lang van uw zwembad genieten!

Uiteraard zorgt het afdekzeil er ook voor dat er geen vuil in het water terecht kan komen. Daardoor blijft het water schoner en heeft u niet allerhande middelen nodig om de kwaliteit van het zwembadwater op peil te houden. Ook wordt door het zeil verdamping tegengegaan.

Kies hier je afmeting:

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

De totale diameter van het zeil is 178 centimeter. Het solarzeil is geschikt voor zwembaden van 183 cm doorsnee. Doordat er aan de randen van het zwembad enkele centimeters vrijgehouden worden, kan het water blijven ademen. Dit komt de kwaliteit van het zwembadwater ten goede.

Het gebruik van het Solar afdekzeil is zeer eenvoudig. U plaatst het met de noppen naar beneden direct op het water van uw zwembad. De dikte van het zeil is 160 micron.

Al met al haalt u met dit solarafdekzeil een goedkope en milieuvriendelijke manier van zwembadverwarming in huis, zodat u extra lang van het zwembad in eigen tuin kunt genieten!

Specificaties
Meer informatie
SKUCP-183
Kleur van het productBlauw
MerkComfortpool
ModelSolarzeil Ø 178 cm
Geschikt voorZwembaden met een diameter van 183 cm
Gewicht420 g
Afmetingen (LxBxH)178 x 178 cm
Pakmaat45 x 29 x 10 cm
Garantie3 maanden
Reviews 2
Klantenreviews

2 producten(en)

Toon per pagina

2 producten(en)

Toon per pagina