Comfortpool Solar PRO Ø 396 cm afdekzeil

Bezig met laden...
Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
CP-2396
€ 63,50

Het Comfortpool Solarzeil PRO is een extra dik solarzeil, geschikt voor zwembadverwarming. Schijnt de zon, dan warmt het water sneller op dan bij een regulier solarzeil. De zwarte kleur van het solarzeil helpt hier ook aan mee. Bovendien wordt door de extra dikte van het Solarzeil Pro het water ook nog eens beter geïsoleerd wanneer de zon niet schijnt.

Uiteraard zorgt het afdekzeil er ook voor dat er minder vuil in het water terecht komt, en houdt het verdamping van het water tegen.

Kies hier je afmeting:

Productinformatie

Dit Comfortpool Solarzeil Pro is geschikt voor zwembaden van Ø 396 cm en is 200 micron dik. De totale grootte van het zeil is is net iets kleiner dan deze afmeting, namelijk Ø 386 cm. Zo is er aan de randen van het zwembad nog wat ruimte over zodat het water eronder kan blijven 'ademen', wat de waterkwaliteit ten goede komt.

Het gebruik van een solarafdekzeil is zeer eenvoudig. Je plaatst het met de noppen naar beneden direct op het water van uw zwembad, en wacht tot de zon zijn werk kan doen. De warmte van de zonnestralen wordt opgevangen in de luchtkamers van het noppenfolie en wordt vervolgens afgegeven aan het water, waardoor dit langzaam opwarmt. Is de buitenlucht kouder dan het water, dan hebben de luchtkamers juist een isolerende functie en voorkomen ze dat het water zijn warmte verliest.

Specificaties
Meer informatie
SKUCP-2396
Kleur van het productZwart
MerkComfortpool
ModelSolar Cover PRO
Geschikt voorZwembaden van Ø 396 cm
Gewicht2,2 kg
Afmetingen (LxBxH)Ø 386 cm
Pakmaat51 x 20 x 45 cm
Garantie3 maanden
Reviews