Automatische chloorverdeler

Bezig met laden...
Waardering:
90% of 100
Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
K534CBX
€ 15,95

Geen zorgen meer over uw zwembadonderhoud met deze automatische chloorverdeler! De automatische chloorverdeler geeft gelijkmatig en efficiënt een dosis chloor aan het zwembadwater af. Een veilige, betrouwbare en bovendien zeer makkelijke manier om uw zwembadwater bacterievrij en helder te houden. U doet de chloortabletten erin en u heeft er verder geen omkijken meer naar.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

Indeling Monodome X2

De automatische chloorverdeler is een veilige keus voor uw zwembadreiniging. De chloorverdeler staat namelijk buiten uw zwembad, in tegenstelling tot een chloordrijver. Geen risico dus dat kinderen in contact komen met puur chloor.

De automatische chloorverdeler werkt tevens kostenbesparend. Het chloor wordt gelijkmatig en efficiënt over het gehele zwembad verdeeld. Hierdoor hoeft u minder vaak chloor bij te vullen, zodat u flink bespaart op de aankoop van chloortabletten.

Deze chloorverdeler is geschikt voor de kleinere opzetzwembaden. Wij raden u aan deze te gebruiken voor zwembaden tot ongeveer 15.000 liter. De installatie is snel geregeld, u plaatst hem eenvoudig tussen de filterpomp en de retourleiding naar het zwembad. De chloorverdeler is aan te sluiten op Ø 32 mm slangen, voor de aansluiting op Ø 38 mm slangen heeft u een extra verloopstukje nodig.

Specificaties
Meer informatie
SKUK534CBX
MerkComfortpool
ModelKlor-In Chemical Feeder
Geschikt voorChloortabletten (Mini Tabs of Mini tabletten van 20 gram)
Gewicht0,87 kg
CapaciteitMax. 1 kg chloortabletten
Afmetingen (LxBxH)28 x 13 x 13 cm
Zwembad typeTot 15.000 liter
Pakmaat29 x 13,5 x 13,5 cm
Garantie1 jaar
Reviews 2
Klantenreviews

2 producten(en)

Toon per pagina

2 producten(en)

Toon per pagina