Automatische chloordispenser

Waardering:
75% of 100
Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
K507CBX
€ 36,25

Een innovatieve manier om efficiënte en veilige manier chloor aan jouw zwembadwater toe te voegen! De automatische chloordispenser voegt geleidelijk precies de juiste dosis chloor toe aan het water. Eenvoudig te installeren, eenvoudig te gebruiken... zo is zorgen voor een goede waterkwaliteit in jouw zwembad wel heel makkelijk!

Direct leverbaar
Productinformatie

De automatische chloordispenser is een betrouwbare en veilige keus voor jouw zwembadreiniging. De chloorsluis staat buiten het zwembad, in tegenstelling tot een chloordrijver die in het zwembad zelf dobbert. De automatische chloorverdeler werkt daarnaast ook kostenbesparend: het chloor wordt gelijkmatig en efficiënt over het gehele zwembad verdeeld, zodat je minder vaak chloor hoeft bij te vullen. Zo bespaar je flink op de aankoop van chloortabletten. De chloorverdeler is geschikt voor chloortabletten van 20 gram én 200 gram.Automatische chloorverdeler


Efficiënte en gelijkmatige chloorverdeling


Je plaatst de automatische chloorsluis buiten het zwembad, tussen de zwembadfilterpomp en de retourleiding van het zwembad. Zo wordt de juiste dosis chloor richting het zwembad gepompt, waar het zich vervolgens door het hele water verspreid.Eenvoudige installatie


Het installeren van de automatische chloordispenser is heel eenvoudig, je sluit hem gemakkelijk aan op jouw zwembad en pomp. Voor een zwembad en filterpomp met Ø 38 mm aansluitingen heb je genoeg aan de meegeleverde onderdelen. Heb je een zwembad en pomp met Ø 32 mm aansluitingen? Dan heb je nog twee extra onderdelen nodig om alles passend te maken: een adapter en een connector.

Dispenser chloortabletten
Specificaties
Meer informatie
SKU K507CBX
Merk Kokido
Model Automatische zwemblad chloor doseersluis
Geschikt voor Zwembaden met 32/38 mm aansluiting
Reviews
Klantenreviews

2 producten(en)

Toon per pagina
 1. Echt een aanrader.

  Geschreven door Gepost op

  9/10
  90%
  Kwaliteit
  100%
  Gebruiksgemak
  80%
  Prijs
  80%
  Algemene beoordeling
  100%

  Heel blij met mijn chloordispenser geen geknoei meer met de chloor tabletten mijn zwembad blijft goed zowel ph als chloor ben zeer tevreden echt een aanrader.

 2. Degelijk

  Geschreven door Gepost op

  6/10
  60%
  Kwaliteit
  80%
  Gebruiksgemak
  60%
  Prijs
  40%
  Algemene beoordeling
  60%

  Gebruik het eigenlijk nauwelijks. Heb voorkeur voor een drijver.

2 producten(en)

Toon per pagina