Zwembadwinkel

Op zoek naar een zwembad? Zwembadgigant is een grote online zwembadwinkel, met een breed assortiment aan zwembaden. Van opblaasbare zwembadjes voor kinderen tot grote opzetzwembaden voor het hele gezin. Behalve zwembaden vind je in onze zwembadwinkel ook alle accessoires die nodig zijn voor jouw zwembad. De juiste accessoires zorgen voor meer zwemplezier, meer comfort en minder onderhoud.

Producten 121-136 van 136

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zwembadwinkel

Op warme dagen wat verkoeling? Ga voor een zwembad in de tuin! In onze online zwembadwinkel hebben we een groot assortiment aan zwembaden, voor jong en oud en voor grote of kleine tuinen. Van een babyzwembadje van 60 cm groot tot aan een luxe frame zwembad van bijna 10 meter groot, je vindt het hier!


Opblaasbare zwembaden

Met een opblaasbaar zwembad heb je in no-time een zwembad in de tuin staan. Je pompt het op, vult het met water en de pret kan beginnen! En ben je er klaar mee, dan is het ook zo weer opgeruimd. Opblaasbare zwembaden zijn er in verschillende maten, van hele kleine spetterbadjes geschikt voor peuters tot hele grote opblaaszwembaden, en alles er tussenin. Wil je een opblaaszwembad? Bekijk eerst hoeveel ruimte je hebt, welke maat zwembad kun je kwijt?

Wil je het opblaaszwembad alleen op hete zomerdagen gebruiken en daarna weer opbergen? Of wil je het wat langer laten staan, en er de hele zomer van kunnen genieten? Ga dan voor opblaasbaar zwembad met een filterpomp, zoals bijvoorbeeld een Intex Easy Set zwembad. Een filterpomp, in combinatie met chloortabletten, zorgt ervoor dat het zwembadwater langere tijd schoon en gezond blijft, en het zwembad dus langer kan blijven staan.


Zwembaden met frame

Afkoelen op een warme zomerdag? Neem een duik in je eigen zwembad! Een zwembad met frame is de ideale manier om de hele zomer te kunnen genieten van een zwembad in de tuin. Je kunt een opzetzwembad de hele zomer laten staan. En het is ook nog eens heel praktisch: je hoeft geen zwembad in te bouwen of in te graven, en waar een bouwkundig zwembad duizenden euro’s kost, is een opzetzwembad veel minder duur. Een groot opzetzwembad in de tuin is dé keus voor een zomer vol waterpret met het hele gezin.