Warmtepompaccessoires

Producten 1-30 van 36

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Warmtepomp aansluiten

Om een warmtepomp aan te sluiten tussen jouw filterpomp en zwembad, heb je in veel gevallen nog een aansluitset nodig. Wanneer dit zo is, staat op de productpagina van de warmtepomp aangegeven wat je precies nodig hebt. Wil je de onderdelen los of extra bij bestellen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.


Verschillende soorten aansluitsets met losse onderdelen

Per warmtepomp zijn er op maat gemaakte aansluitsets beschikbaar. Deze sets bestaan uit adapters, slangklemmen en zwembadslang. Wil je wat meer afstand creëren tussen je warmte of filterpomp en zwembad? Dan kun je gemakkelijk losse zwembadslang bestellen in het aantal gewenste meters. De zwembadslang is te verkrijgen in 32 mm en 38 mm.


Warmtepomp accessoires

Om jouw warmtepomp aan te sluiten en te beschermen hebben we diverse accessoires zoals een warmtepomp cover om je warmtepomp af te dekken, een Wi-Fi Module om je Inverter Pro warmtepomp met je telefoon te bedienen, en handige koppelstukken voor het koppelen van je warmtepomp.


Welke losse onderdelen zijn geschikt voor mijn warmtepomp?

De warmtepompen in ons assortiment hebben een 32 mm of 38 mm aansluiting, of beiden. Hierom zijn de losse onderdelen eigenlijk altijd te verkrijgen met deze afmetingen. Voordat je een los onderdeel besteld, is het wel belangrijk om na te gaan welke afmeting jij nodig hebt om het onderdeel aan te sluiten.