Losse onderdelen

Heb je specifieke onderdelen nodig voor je zwembad, filterpomp, zwembadstofzuiger of warmtepomp? Dan kun je deze bij ons vinden! Het kan natuurlijk weleens gebeuren dat je een onderdeel kwijt raakt, het kapot gaat of dat het gewoon aan vervanging toe is. Voor Intex en Comfortpool producten vindt je losse onderdelen in ons assortiment. Met het juiste onderdeel is jouw set weer compleet of product weer klaar voor gebruik.

Producten 1-30 van 54

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Losse onderdelen en koppelstukken

Aansluitsets of aansluitingen worden in de meeste gevallen compleet geleverd bij het artikel dat je aangekocht hebt. Natuurlijk kan het wel eens voorkomen, dat een onderdeel tijdens het installeren stuk gaat of dat je het onderdeel kwijt geraakt bent. Gelukkig hebben wij de meeste onderdelen los op voorraad zodat jij met het juiste onderdeel je set weer compleet hebt! Ook kunnen losse handige onderdelen zorgen voor extra uitbreiding van je zwembad, zoals afsluitkranen of aansluitsets.


Verschillende soorten aansluitsets met losse onderdelen

Als je een warmtepomp aanschaft heb je vaak ook nog een aansluitset nodig om alles passend te maken tussen je warmtepomp, zwembad en filterpomp. Geschikte aansluitsets vindt je voor iedere soort warmtepomp terug op onze website. Zo ook de bypass kit om de druk van het water door je warmtepomp te regelen. Wil je wat meer afstand creëren tussen je warmte of filterpomp en zwembad? Dan kun je gemakkelijk losse zwembadslang bestellen in het aantal gewenste meters. De zwembadslang is te verkrijgen in 32 mm en 38 mm.


Welke losse onderdelen zijn geschikt voor mijn zwembad?

Intex zwembaden uit ons assortiment hebben standaard een aansluiting van 32 óf 38 mm. Zo ook de bijpassende filterpompen of zoutwatersystemen. Hierom zijn de losse onderdelen eigenlijk altijd te verkrijgen met deze afmetingen. Voordat je een los onderdeel besteld, is het wel belangrijk om na te gaan welke afmeting jij nodig hebt om het onderdeel aan te sluiten.


Losse onderdelen voor Comfortpool producten

Heb jij een Comfortpool zwembadstofzuiger en is jouw filterzak of oplader aan vervanging toe? Dan hoef je hiervoor niet een compleet nieuwe stofzuiger aan te schaffen, maar hebben we hier de losse onderdelen voor. Let er hierbij op welk model stofzuiger jij hebt zodat je het juiste onderdeel bestelt. Ook voor losse onderdelen voor Comfortpool solar panels, of solar collectors ben je bij ons aan het juiste adres! Handig om te weten: wanneer jij jouw onderdelen op werkdagen vóór 17:00 besteld, heb jij het de volgende dag al in huis.