Mini zwembad

Verkoeling tijdens de warme dagen met een mini zwembad, het is zeker mogelijk! Het perfecte badje voor kinderen, ideaal om in rond te spetteren. En of je nu weinig ruimte hebt, of gewoon een kleine tuin, een mini zwembad past altijd! Snel opgezet en gevuld met water zodat het speelplezier binnen enkele minuten al kan beginnen!

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een mini zwembad is dé oplossing voor een compacte tuin

Een zwembad is heerlijk verkoelend tijdens de warme en zomerse dagen, maar als je niet veel ruimte in je tuin hebt voor een groot zwembad, kun je ervoor kiezen om een mini zwembad aan te schaffen. Een mini zwembad kun je bijvoorbeeld ook plaatsen op je balkon, en een voordeel van het mini zwembad is dat het eigenlijk altijd een opblaasbaar zwembad is en er niet veel water in hoeft. Hierdoor duurt het opzetten en vullen minder lang, en het opruimen en opbergen is ook zo gedaan.


Snel opgezet en gemakkelijk mee te nemen

Mini zwembaden zorgen ervoor dat iedereen van het verkoelende effect van water kan genieten. De badjes zijn eenvoudig op te zetten, zodat de pret al binnen enkele minuten kan beginnen. Je blaast het mini zwembad op met een hand- of voetpomp, of met een elektrische pomp. Zodra het badje overeind staat kun je hem meteen vullen met water. Een ander belangrijk voordeel van een babyzwembad is dat je deze ook nog eens gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.


Onderhouden van een mini zwembad

Je vult het mini zwembad met water en je hebt er eigenlijk geen omkijken meer naar als het om het onderhouden ervan gaat. Er zit relatief weinig water in het badje waardoor je dit gemakkelijk kunt verversen, voor een goede hygiëne kun je het beste om de dag of dagelijks het water verversen. Ook het gebruik van de Comfortpool Mini Cleaner is mogelijk, zo kun je het water iets langer in het mini zwembad houden voordat je het ververst. Op deze manier is het gebruik van chloortabletten ook niet nodig. Je kunt de bodem en kanten eventueel schoonmaken met een speciale schoonmaakborstel en natuurlijke zeep.