Bestway zwembad met pomp

Geniet nog meer van jouw zwembad en schoon zwemwater met behulp van een filterpomp bij jouw Bestway zwembad. Met een filterpomp hoef jij je water minder vaak te verversen, en het de pomp filtert ook nog eens de vuile deeltjes uit het water. Daarnaast houdt de filterpomp het water in beweging, wat de groei van algen, bacteriën en schimmels in het water remt.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een Bestway zwembad met pomp kopen

Genieten van je eigen zwembad? Zwembaden zijn er in allerlei soorten en maten. Graag nemen wij je mee in de wereld van de opzetzwembaden. Onder opzetzwembaden verstaan wij alle zwembaden met een frame. Ze onderscheiden zich van zwembaden zonder frame, die in veel gevallen opblaasbaar zijn. De opzetzwembaden zijn echt bedoeld om voor langere tijd neer te zetten. Zo kun je dus het hele zwemseizoen lang je zwembad laten staan. Met behulp van een filterpomp blijft jouw zwembad schoon en worden de meeste vuiltjes en deeltjes uit het water gefilterd.


Een filterpomp voor je Bestway zwembad

Als een bad lang moet staan is het erg belangrijk dat het water goed schoon wordt gehouden. Hier zorg je voor met een zwembadpomp die het water filtert en desinfectiemiddelen. Gelukkig wordt er bij bijna elk opzetzwembad een zwembadpomp meegeleverd. Afhankelijk van het model en de grootte van het zwembad is dat een cartridgefilterpomp of een zandfilterpomp.


De voor- en nadelen van een filterpomp bij je Bestway zwembad

  • Makkelijk aan te sluiten
  • Houdt het water schoon van vuiltjes
  • Zorgt voor circulatie in het zwemwater waardoor bacteriegroei voorkomen kan worden
  • De filterpomp heeft een timerfunctie
  • Kan niet aangesloten worden op een verlengsnoer
  • Sommige modellen worden geleverd zonder filterpomp, afdekzeil en grondzeil
  • Als je 32 of 38 mm aansluit op een kleinere of grotere zwembadaansluiting heb je extra koppelstukken nodig

Het verschil tussen een cartridge filter- en een zandfilterpomp

Een filterpomp wordt aangeraden om te gebruiken bij je zwembad. Bij een cartridge filterpomp wordt door middel van een cartridge het zwembadwater gereinigd. De cartridge filterpomp is een eenvoudige, praktische en goede manier om het zwembadwater te reinigen. Een zandfilterpomp is een zeer veelzijdige pomp, als filtermedium maak je gebruik van filterbollen, filterglas of filterzand. Hiermee wordt het water gereinigd. De viezigheid blijft achter in het zand, glas of de filterbollen. In vergelijking met de filterpomp kun je heel lang het zand of glas blijven gebruiken. Het is een duurzame oplossing waarmee je tijd, geld en werk bespaart!