Intex zwembad rechthoekig

Rechthoekige zwembaden van Intex passen in vrijwel iedere tuin. Kinderen en volwassenen kunnen genieten van een rechthoekig zwembad, dat in vele soorten en maten te verkrijgen is. Afhankelijk van de grootte van jouw zwembad, is een rechthoekig Intex zwembad binnen anderhalf uur klaar voor gebruik. Zwemkleding aan, luchtbedje klaar en het zwemplezier kan beginnen!

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Volop zwemplezier in een rechthoekig zwembad van Intex

Door een rechthoekig zwembad van Intex aan te schaffen, maak je optimaal gebruik van de ruimte die je in je tuin hebt. Deze zwembaden worden in verschillende formaten en prijsklassen geleverd. Wat ze allemaal gemeen hebben, is hun stevige metalen frame, die elk rechthoekig zwembad van Intex een duurzame aankoop maakt. De stevige zwembaden bieden je tijdens de warme zomerdagen welkome verkoeling. In ons ruime aanbod vind je altijd wel het zwembad dat helemaal bij jouw wensen past.

Je tuinoppervlak optimaal benutten

Met een rechthoekig zwembad van Intex zorg je ervoor dat je het oppervlak van je tuin zo goed mogelijk benut. Rechthoekige baden passen in nog meer tuinen dan ronde zwembaden. De smalle kant van het zwembad zorgt ervoor dat er voldoende ruimte overblijft en de lange zijde maakt optimale bewegingsvrijheid in het zwembad zelf mogelijk. Zo kun je er behalve ontspannen in badderen ook korte baantjes trekken. Afhankelijk van het specifieke model is een rechthoekig zwembad van Intex in maximaal anderhalf uur gebruiksklaar.

Een rechthoekig Intex zwembad is voor alle leeftijden

Rechthoekige zwembaden van het merk Intex zijn voor alle leeftijden geschikt. Volwassenen kunnen er heerlijk in ontspannen en zwemmen, maar ook kinderen genieten van deze modellen. Uiteraard wordt er door de fabrikant optimaal rekening gehouden met hun veiligheid. Zo zijn alle hoeken voorzien van beschermende elementen, zodat kinderen zich niet aan de randen kunnen bezeren. De hoeken van sommige zwembaden zijn bovendien nog eens voorzien van handige plateaus, die je als klein bijzettafeltje kunt gebruiken.

Intex Metal Frame Pool, Prism Frame en Ultra XTR Frame

Ben je op zoek naar een rechthoekig zwembad van Intex? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment. De rechthoekige zwembaden bestaan in verschillende uitvoeringen. Je hebt de keuze uit een Metal Frame Pool, een Prism Frame en een Ultra XTR Frame. De Metal Frame Pool zwembaden zijn de goedkoopste en bovendien het snelst op te zetten. De Prism Frame Pool bieden je een extra stukje stevigheid. En ben je op zoek naar het meest luxe rechthoekige Intex zwembad? Dan kies je voor een Ultra XTR Frame variant. Dit zijn eveneens de Intex zwembaden met de grootste afmetingen.

Filterpomp

Een andere keuze die je moet maken wanneer je een rechthoekig Intex zwembad wilt aanschaffen, is of je een exemplaar met of zonder pomp wilt hebben. De functie van een pomp is het zwemwater schoon en helder houden. Dit doet de pomp door het water zorgvuldig te filteren. In ons assortiment vind je zowel zwembaden met als zonder pomp. Schaf je er een aan zonder pomp, dan is het verstandig om direct een losse filterpomp te bestellen. Voor de kleinere zwembaden is een pomp met een filter cartridge voldoende, voor de grotere zwembaden wordt een zandfilterpomp aanbevolen.

De hele zomer zwemplezier

Meestal wordt een rechthoekig zwembad van Intex met een filterpomp én accessoires geleverd. Het opzetzwembad biedt de hele zomer door zwemplezier en gaat lang mee. Houd er wel rekening mee dat het opzetten ervan iets meer inspanning kost dan bij een opblaasbaar zwembad het geval is. Zoek je naar een zwembad waarin je vooral gezellig kunt zitten en spelletjes kunt doen? Dan is een rond zwembad wellicht een goed alternatief voor een rechthoekig zwembad van Intex.