Intex zwembad 122 cm diep

Wanneer je naar een iets dieper zwembad zoekt, kan een zwembad van 122 cm diep ideaal zijn. De zwembaden zijn geschikt voor volwassenen en iets ouderen kinderen, en bieden genoeg verkoeling en waterpret. De stevige constructie en de drie lagen pvc liner zorgt ervoor dat het zwembad tegen een stootje kan, waardoor jij jarenlang plezier zult hebben van het zwembad.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Intex zwembad 122 cm diep

Het Intex zwembad van 122 cm diep: ideaal voor diverse doelgroepen Het Intex zwembad van 122 cm diep is een van de meest geliefde modellen die door de Amerikaanse fabrikant op de markt zijn gebracht. En dat is geheel niet zonder reden. Zo staat Intex voor zwembaden van hoge kwaliteit, die jarenlang zwemplezier opleveren. Een Intex zwembad van 122 cm diep is geschikt voor uiteenlopende waterliefhebbers. Vooral onder gezinnen met al iets oudere kinderen is dit type erg populair. Het bad heeft voldoende diepte, maar is ondiep genoeg om veilig gebruikt te kunnen worden.


Voordelen van een zwembad van deze diepte

Het Intex zwembad van 122 cm diep is ideaal voor volwassenen en iets oudere kinderen. 122 cm is voor hen een ideale hoogte. Ook volwassenen die niet of niet goed kunnen zwemmen en op zoek zijn naar verkoeling, vinden in dit zwembad een ideale optie. Bovendien is er aan deze hoogte nog een voordeel verbonden. De beperkte diepte zorgt ervoor dat het water sneller opwarmt. Ook het onderhoud is eenvoudiger wanneer er zich minder water in een zwembad bevindt.


Jarenlang waterpret dankzij de stabiele constructie

Fabrikant Intex staat bekend om zijn zwembaden van stevigheid. Het stabiele frame is hier in de eerste plaats verantwoordelijk voor, maar ook de drie lagen pvc zorgen ervoor dat je met een Intex zwembad van 122 cm diep een duurzame keuze maakt. De middelste laag is van versterkt polyester. De zwembaden kunnen zo makkelijk tegen een stootje. Ook zout water en zonnestralen hebben geen impact op de kwaliteit van het materiaal. Met deze aanschaf kun je dus rekenen op jarenlang waterpret.


Je zwembad met een afdekzeil tegen vuil beschermen

Voorkomen dat er vuil als takjes en bladeren terechtkomt in je Intex zwembad van 122 cm diep? Kies er dan voor om ook een afdekzeil aan te schaffen. Dit maakt het schoonhouden van je zwembad een stuk gemakkelijker, alhoewel er ter voorkomen van bacteriën alsnog een filter nodig is. Kies je voor een solar afdekzeil, dan kun je er zo zelfs voor zorgen dat het zwemwater met behulp van zonnestralen wordt verwarmd. Ook heeft een solar afdekzeil een isolerende functie.


Filterpomp voor hygiënisch water

Het Intex zwembad van 122 cm is voorzien van een veilige 12V filterpomp. Deze zorgt ervoor dat je altijd profiteert van schoon, hygiënisch water. De filterpomp zorgt ervoor dat het water continu in beweging is, waardoor het bacteriën en algen uiterst moeilijk wordt gemaakt om zich aan de bodem en de wanden te hechten. De filterpomp is voorzien van een filtercartridge, die je elke één à twee weken vervangt om te voorkomen dat deze verstopt raakt en zijn reinigende functie niet meer kan vervullen. Naast de filterpomp maak je eveneens gebruik van een handige chloordrijver.


Kwalitatief hoogwaardige buitenzwembaden tegen een aantrekkelijke prijs

Intex is marktleider op het gebied van buitenzwembaden. Het merk vervaardigt zwembaden die door iedereen thuis kunnen worden opgezet en geïnstalleerd, zonder dat daar speciale apparatuur of gereedschappen voor nodig zijn. Dankzij Intex betaal je slechts een fractie van de prijs die je voor een inbouwzwembad kwijt zou zijn. En dat terwijl je met een Intex zwembad van 122 cm net zoveel waterpret beleeft.