Duikmaskers

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een ruim assortiment duikmaskers voor je sportieve onderwateractiviteiten

Goed passende duikmaskers zijn van belang voor degenen die optimaal willen genieten van hun duik- of snorkelsessie. De brillen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Behalve exemplaren voor volwassenen bestaan er ook duikbrillen voor kinderen. Een duikbril wordt vaak ook wel een snorkelbril genoemd. Bij ons vind je een ruim aanbod van enkel artikelen die gekenmerkt worden door de hoogste kwaliteit.


Verschillende soorten duikbrillen voor verschillende doeleinden

Duikbrillen bestaan in verschillende soorten. Elk type leent zich voor een bepaald soort gebruik, zo ook een duikmasker. Ga je het water niet in om baantjes te trekken of andere sporten te beoefenen, maar om dingen te zien? De Intex Reef Rider duikbrillen geven je perfect zicht om de onderwaterwereld te kunnen verkennen.


Exemplaren met anti-fog coating

Wanneer je al eens vaker hebt gesnorkeld, heb je er ongetwijfeld ervaring mee: een aanslag op je bril. Deze ontstaat door het temperatuurverschil tussen de lucht in de bril en het water daarbuiten. Net als bij een autoruit ontstaat er zo condens. Diverse duikmaskers zijn voorzien van een anti-fog coating. Deze coating zorgt ervoor dat je glazen niet zullen beslaan en dat je onder water te allen tijde perfect zicht zult hebben. Zo hoef je dus ook niet meer aan de slag met een anti-condens spray.


Razendsnelle levering

Zelfs wanneer je al heel binnenkort op vakantie gaat en op zoek bent naar een duikmasker, ben je hier aan het juiste adres. Niet alleen voeren wij een breed assortiment artikelen van de hoogste kwaliteit; ook verzenden we jouw bestelling zo snel mogelijk. Duikbrillen die we op voorraad hebben, kunnen zo al de volgende dag bij je worden thuisbezorgd.