Spa Pure Fill

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
SPA-PURE
Aanbiedingsprijs € 24,95 Normale prijs € 31,95

Hard water in uw zwembad of jacuzzi? Met deze Spa Pure Fill pre-filter niet meer! Gebruik van de Spa Pure Fill pre-filter zorgt er voor, dat u geen last meer heeft van kalkaanslag, calcium en magnesium in uw water. Daardoor is het net alsof u uw bad met mineraalwater hebt gevuld. De filter kunt u op de tuinslang aansluiten en is herbruikbaar.

Productinformatie

De Spa Pure Fill pre-filter maakt gebruikt van ionenwisselaarharsen om calcium en magnesium om te zetten in natrium door middel van ionenuitwisseling. Hierdoor kan kalk niet meer hechten aan apparatuur of oppervlakken. Dit komt het behoud van uw spa en met name de interne onderdelen daarvan ten goede.

Het filter is herbruikbaar. Het filter zal voor zo'n 6 vullingen voor maximaal 2 jaar effectief blijven. Één vulling staat gelijk aan ongeveer 1000 liter. Na gebruik ververst u de filter door deze te vullen met een zoutoplossing (verdund zout water). Zorg ervoor dat de waterdichte doppen goed terug op de filter worden geplaatst. Het gebruik is eenvoudig: u sluit het filter aan op de tuinslang.

Let op: Het gebruik van de Spa Pure Fill is niet hetzelfde als het gebruik van een waterontharder. Deze pre-filter de-ioniseert het calcium, waardoor deze onschadelijk voor het systeem wordt.

 

Specificaties
Meer informatie
SKUSPA-PURE
MerkSPA Line
ModelSpa Pure Fill
Geschikt voorZwembaden en spa's
Afmeting verpakking8,5 x 8,5 x 23,5 cm
Garantie1 jaar
Reviews