Opblaasbare Jacuzzi

Opblaasbare Jacuzzi Een opblaasbare jacuzzi zorgt voor ontspanning van spieren en geest. Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden therapeutische warme bubbels of krachtige massagestralen. De Intex PureSpa opblaasbare jacuzzi's zijn een combinatie van ultiem comfort met optimaal gebruiksgemak. Je kunt de jacuzzi opzetten en opbergen waar en wanneer je maar wilt. Dankzij de ingebouwde opblaaspomp is zelf oppompen of opblazen niet nodig. De filterpomp houdt het water schoon, samen met de chloordrijver of het zoutwatersysteem, dus het enige wat jij hoeft te doen is… genieten!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
tit
productcollection
 1. Zwembad Speelcentrum Dinoland

  ✓ Dino zwembad met glijbaan
  ✓ Met opblaasbare landingsmat

  Speciale prijs € 49,00 Normale prijs € 69,95
  Direct leverbaar
 2. /

  ✓ Geschikt voor kleinere filterpompen
  ✓ Scherp geprijsd

  € 6,99
  Direct leverbaar
Veelgestelde vragen
 • Een opblaasbare jacuzzi gebruiken is niet gratis. De filterunit filtert en verwarmt het water, en er moeten bubbels en massagestralen worden geproduceerd. Bij gemiddeld gebruik verbruikt een opblaasbare jacuzzi 5 à 15 kW aan stroom per dag. Afhankelijk van de energieprijzen kun je grofweg zeggen dat een opblaasbare jacuzzi ongeveer €1,50 per dag kost, mits het buiten warmer is dan 15 °C.
 • Dek de jacuzzi af wanneer je hem niet gebruikt, en verwijder regelmatig takjes en bladeren met een schepnet of stofzuigertje. Om het water schoon te houden zet je regelmatig de filterpomp aan om het water in beweging te houden, dit voorkomt de groei van algen en bacteriën. Daarnaast moet je het water desinfecteren om het hygiënisch en veilig te houden, dit kan je doen met chloor of zwembadzout.
 • Warm water is helaas een goede broedplaats voor bacteriën, algen en schimmels. Het schoon en helder houden van het water doe je met de filterpomp en zwembadchemicaliën zoals chloor. Maar alsnog raden we je aan om in ieder geval eens in de 3 maanden het water in de opblaasbare jacuzzi volledig te vervangen. Het water wordt na verloop van tijd muffig, en zit dan vol dode bacteriën en uitgewerkte chemicaliën.
 • We raden je aan om je opblaasbare jacuzzi in de winter op te bergen, en niet buiten te laten staan. Wanneer het te koud wordt kan het water in de leidingen van de jacuzzi bevriezen. Bevroren water zet uit en kan zo de leidingen en pomp, en zelfs de opblaasbare wand beschadigen. Berg de opblaasbare jacuzzi daarom op wanneer de buitentemperatuur onder de 5°C zakt.
 • Het lijkt allemaal op elkaar, maar is er verschil? Nee. Het is allemaal hetzelfde. De term ‘jacuzzi’ is eigenlijk een merknaam die men vervolgens als productnaam is gaan gebruiken. En ‘whirlpool’ is een Engelse term voor allerlei verschillende soorten bubbelbaden. Spa en bubbelbad duiden ook hetzelfde aan en kun je door elkaar heen gebruiken. Het betekent allemaal hetzelfde: heerlijk relaxen in warm en bubbelend water.
Gobbo FAQ

Opblaasbare Jacuzzi's

Een opblaasbare jacuzzi zorgt voor ontspanning van spieren en geest. Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden therapeutische warme bubbels of krachtige massagestralen. De Intex PureSpa opblaasbare jacuzzi's zijn een combinatie van ultiem comfort met optimaal gebruiksgemak. Je kunt de opblaasbare hottub opzetten en opbergen waar en wanneer je maar wilt. Dankzij de ingebouwde opblaaspomp is zelf oppompen of opblazen niet nodig. De filterpomp houdt het water schoon, samen met de chloordrijver of het zoutwatersysteem. dus het enige wat jij hoeft te doen is… genieten!Opblaasjacuzzi met bubbels

 

Intex Opblaasbare Bubbel Jacuzzi

De Intex PureSpa Bubble Massage serie bestaat uit opblaasbare jacuzzi's met een bubbelfunctie. Uit kleine openingen komen duizenden verwarmde bubbels borrelend omhoog stromen voor een ontspannende, therapeutische massage. De Intex Bubbel jacuzzi's zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, verschillende kleuren, en in een vierkante of ronde vorm. Kies voor de meest goedkope opblaasjacuzzi of ga juist voor de luxe variant met extra luxe accessoires. Elke Opblaasbare jacuzzi is verkrijgbaar in een 4-persoons en 6-persoons uitvoering


Intex Opblaasbare Bubbel & Jet Jacuzzi

De Intex PureSpa Deluxe serie is de meest luxe lijn opblaasbare jacuzzi's. De Intex deluxe jacuzzi's hebben naast de bubbelstand ook krachtige jetstralen die vanuit de zijkant van de jacuzzi stromen en zorgen voor een extra massage. Bovendien zijn deze deluxe jacuzzi's uitgerust met een zoutwatersysteem, waardoor je geen chloor nodig hebt. Het zoutwatersysteem werkt volledig automatisch en zorgt voor een jacuzzi vol schoon water zonder dat jij er omkijken naar hebt.


Opblaasbjacuzzi met jet-stralen

 Opblaasbare jacuzzi met Fiber-Tech technologie

 

Fiber-Tech® constructie voor stevige wanden

De wanden en bodem van de alle Intex opblaasbare jacuzzi's zijn gemaakt van zeer sterk materiaal, namelijk drie lagen dik gelamineerd pvc. Het is een opblaasproduct, maar is door de stevigheid van het materiaal zeer duurzaam en bestand tegen een stootje. De binnenkant van de wanden zijn niet alleen gevuld met lucht maar ook met duizenden polyester vezels die van de ene naar de andere kant lopen, de zogenaamde Fiber-Tech® technologie. Dit maakt de wanden zo stevig dat je op de rand kunt zitten zonder dat hij inzakt.


Heerlijk warm water, tot 40°C in uw opblaasbare Jacuzzi

In de motorunit die aan de Intex PureSpa opblaasbare jacuzzi's vastzit, zit tevens het verwarmingselement. Deze warmt het water in de opblaasjacuzzi op tot een heerlijk comfortabele temperatuur. Je kunt de watertemperatuur eenvoudig instellen op het bedieningspaneel en kiezen voor een watertemperatuur tussen de 20° en 40°C.


Intex PureSpa Deluxe opblaasbare jacuzzi

 Opblaasjacuzzi met filterpomp

 

Opblaasbare jacuzzi met Ingebouwde filterpomp

De Intex opblaasbare jacuzzi's zijn allemaal voorzien van een filtersysteem, namelijk een cartridge filterpomp. Deze pompt het water rond terwijl alle viezigheid uit het water wordt gefilterd, zelfs tot het kleinste vuildeeltje aan toe. Het vuil blijft achter in de cartridge, een filter die je kunt schoonspoelen en vervangen. Bij elke opblaasbare jacuzzi krijg je twee filtercartridges meegeleverd, maar het is zeker handig om er altijd een aantal extra bij te bestellen.