Intex Zwemtrainer

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
28612
€ 1.319,95

Sporten in je eigen zwembad! De Intex Zwemtrainer produceert een constante stroming in je zwembad, waardoor jij ononderbroken kunt blijven zwemmen. Met de zwemtrainer train je zoveel en zolang je maar wilt, gewoon in je eigen achtertuin.

Productinformatie
Intex Swim Trainer


Zwem tegen de stroom in


De Intex Zwemtrainer is een apparaat dat je aan de zwembadwand bevestigt. De zwemtrainer creëert een non-stop waterstroom. Door tegen deze stroom in te zwemmen kun je blijven zwemmen zonder de kant te bereiken. Ideaal voor zwemoefeningen of training, of gewoon voor de fun natuurlijk. Met de Intex zwemmachine verander je jouw zwembad in een sportbad.Met display en afstandbediening


Kies de zwemtraining die bij jou past. Met de afstandsbediening kun je vanuit het zwembad de zwemmachine instellen op jouw wensen. Pas bijvoorbeeld de sterkte van de stroming aan, of de gewenste tijd. Of het display kun je tijdens jouw training bovendien allerlei handige informatie aflezen, zoals de afstand die je hebt afgelegd of hoeveel calorieën je hebt verbrand.

Intex zwemmachine - display

Intex zwemtrainer


Voor opzetzwembaden en inbouwzwembaden


De Intex zwemtrainer is zowel geschikt voor (Intex) frame zwembaden als inbouwzwembaden. Het enige waar je naar hoeft te kijken is of jouw zwembad groot genoeg is:

Intex Frame zwembad:

✔ minimale hoogte zwembadwand: 122 cm
✔ minimale zwembadlengte: 457 cm

Inbouwzwembad:

✔ minimale waterdiepte: 100 cm
✔ minimale zwembadlengte: 457 cm
✔ minimale zwembadbreedte: 250 cm


De handleiding van de Intex Zwemtrainer wordt meegestuurd met het product, maar is ook online verkrijgbaar.Specificaties
Meer informatie
SKU28612
MerkIntex
ModelSwim Trainer
Geschikt voorFrame zwembaden en inbouwzwembaden
Gewicht61,3 kg
Afmeting verpakking92 x 63 x 58 cm
Garantie2 jaar
Reviews