Intex zwembad rond 366

  4 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina
  tit
  productcollection
  1. Opblaaszwembad intex

   ✓ Extra stevige zijwanden
   ✓ Waterplezier voor het hele gezin

   € 39,95
   Direct leverbaar
  2. Zwembad Speelcentrum Dinoland

   ✓ Dino zwembad met glijbaan
   ✓ Met opblaasbare landingsmat

   Aanbiedingsprijs € 49,00 Normale prijs € 69,95
   Direct leverbaar

  Een rond Intex zwembad van 366 cm: maximale ruimte en stevigheid

  Een rond Intex zwembad van 366 centimeter is een ideaal zwembad wanneer je met meerdere volwassenen en/of kinderen waterpret wilt beleven. Het zwembad is van ruim formaat en net iets groter dan het ronde zwembad van 305 centimeter, maar alsnog dusdanig dat deze in veel tuinen zal passen. De 366 centimeter staat voor de doorsnee van het zwembad. De hoogte ervan is verschillend en afhankelijk van het exacte type waarvoor je kiest. Het bad heeft een inhoud van meer dan 6.000 liter.

  Easy Set, Metal Frame en Prism Frame

  Fabrikant Intex vervaardigt verschillende soorten buitenzwembaden en doet dit met uiteenlopende bouwmaterialen. Zo zijn er verschillende lijnen ontstaan, waardoor waterliefhebbers met elk budget het ultieme waterplezier naar hun eigen tuin kunnen halen. Ben je op zoek naar een rond Intex zwembad van 366 centimeter, dan heb je de keuze uit de Easy Set, de Metal Frame en de Prism Frame. De eerstgenoemde is het eenvoudigste model en heeft een opblaasbare rand. De Prism Frame beschikt over de stevigste constructie.

  Het frame en de liner vormen een stevige basis

  Een rond Intex zwembad is van sterke materialen vervaardigd. De basis voor zijn stevigheid is gelegen in het metalen frame van gepoedercoat staal. Dit zorgt ervoor dat het ronde zwembad stevig staat en zijn vorm behoudt, ook wanneer er tegen de wanden wordt geleund. Ook de liner, oftewel het zeil van het zwembad, is van topkwaliteit. Deze bestaat uit 3 lagen: 2 lagen pvc met daartussen een gerasterde polyester laag die voor extra stevigheid zorgt. Een rond Intex zwembad van 366 centimeter is zodoende een zwembad dat wel tegen een stootje kan.

  De werking van de filterpomp

  Een rond Intex zwembad van 366 centimeter is zowel met als zonder pomp verkrijgbaar. Uiteraard is dit systeem optimaal veilig. Er wordt gebruik gemaakt van laagvolt. De filterpomp weet het water efficiënt te reinigen door dit, wanneer deze in werking is gesteld, constant in beweging te houden. Dit maakt het voor bacteriën en algen moeilijk om zich te ontwikkelen. Het water blijft zo langer in goede conditie en hoeft niet constant ververst te worden. Wil je het zwembad legen? Dan sluit je de afvoer op de tuinslang aan.

  Eenvoudig op te zetten

  Een bijkomend voordeel van een rond Intex zwembad van 366 centimeter is de eenvoud waarmee deze op te zetten. Voor de Intex Metal Frame heb je slechts een half uur nodig. Het opzetten doe je met twee of drie personen. Zorg er altijd voor dat je het zwembad op een harde, vlakke ondergrond plaatst en dat je het frame monteert zoals in de handleiding beschreven staat. Zo waarborg je de levensduur van het zwembad.

  De benodigde ruimte in je tuin

  Een rond zwembad van Intex van 366 centimeter doorsnede is een populaire keuze. Je hebt er een enigszins ruime, maar geen grote tuin voor nodig. Het is raadzaam om over een ruimte van ruim 4 x 4 meter te beschikken. Heb je wat minder ruimte vrij, dan is een rond zwembad met een doorsnede van 305 centimeter wellicht een betere keuze dan een rond Intex zwembad van 366 centimeter.