Intex zwembad 450 x 220 x 84 | Rechthoekig frame zwembad

Waardering:
95%
free deliveryGratis verzending!
fast delivery
default
28273NP

Met dit formaat zwembad geniet het hele gezin van waterplezier thuis! Dit Intex zwembad is uitgevoerd met een stevig metalen frame. Formaat van 450 x 220 x 84 cm. Dit zwembad wordt geleverd zonder filterpomp. Het is wel mogelijk om een filterpomp op het zwembad aan te sluiten.

Handig voor erbij
€ 4,75
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
+
-
Direct leverbaar
+
-
free deliveryGratis verzending!
Gratis verzending vanaf €50,-
Direct uit voorraad leverbaar
14 dagen niet goed, geld terug garantie
Bestel nu, betaal achteraf
Extra scherp geprijsd
Koop nu veilig met Thuiswinkel waarborg
Eenvoudig retourneren

Koop bij ons met het

Complete zwembadpakketten

Geen zin om alle bijhorende onderhoudsproducten uit te zoeken voor uw zwembad

Kies eenvoudig en voordelig een van onze complete zwembadpakketten.

Productinformatie

Intex

Dit Intex zwembad is erg populair! Dit komt door het stevige metalen frame, de praktische vorm die maar weinig ruimte rondom het zwembad in beslag neemt en het gemak waarmee je het zwembad opzet.

Het zwembad is zo groot dat het hele gezin er gebruik van kan maken. Uzelf kunt heerlijk relaxen, maar kinderen hebben ook meer dan genoeg ruimte om er in te spelen. Ook vriendjes en vriendinnetjes kunnen worden uitgenodigd. Geen enkel ander bedrijf is zo kundig in het ontwerpen en uitvoeren van deze zwembaden als Intex. De ervaring leert, dat je bij ons blijft terugkomen.

Kenmerken
  • Sterke Liner: 3-laags PVC met gerasterde polyester tussenlaag
  • Stabiel frame van gepoedercoat staal
  • 32 mm aansluitingen voor filterpomp
  • Binnen 30 minuten klaar om te vullen
Formaat & Gewicht
    • 450 x 220 cm, 84 cm hoog
    • Capaciteit 7.127 liter
    • Gewicht: 39,2 kg
    • Afmeting verpakking: 109 x 37 x 30 cm
Inhoud verpakking
    • Rechthoekige zwembadliner
    • Onderdelen voor het stalen frame
    • Afdichtdoppen en leegloopventiel

Klein Frame

Sterk gepoedercoat frame


Het Klein Frame zwembad wordt overeind gehouden door een stabiel frame. Het frame bestaat uit robuuste stalen buizen, zodat het frame bij het oplopen van een deukje niet meteen instabiel wordt. De gepoedercoate buizen zullen niet roesten.

Het zwembad is extra kindvriendelijk door de kunststof stukken die op de hoeken worden gemonteerd. Zo kunnen kinderen zich niet aan de hoeken bezeren.


Materiaal voorzien van 3 sterktelagen

Het materiaal van de Klein Frame liners is zeer sterk. Dat is ook nodig voor de enorme hoeveelheid water die in het zwembad zit. De liner bestaat uit drie lagen, waarvan de middelste een ruitmotief bevat. Dit maakt het geheel van de liner zeer sterk. Het zwembad kan op deze manier tegen een stootje!

De dikte van de liner is op de bodem 0,50 mm en bij de zijwanden 0,56 mm. Het materiaal is niet alleen bestand tegen benzine, olie en zout water, maar vooral ook tegen slijtage en zonlicht!

Materiaal liner

Stevig en stabiel voor optimaal zwemplezier


Hoe groter het zwembad, hoe belangrijker het is dat het zwembad een degelijke en stabiele constructie heeft. Bij deze Intex Klein Frame Pool zit dit meer dan goed. De Frame zwembaden staan al jaren bekend om hun uitstekende kwaliteit en stabiliteit.

Klein Frame 450 x 220


Binnen 30 minuten opgebouwd


Het opzetten van het Klein Frame zwembad 450 x 220 cm is erg gemakkelijk, je hebt daar niet meer dan 30 minuten voor nodig. Hierna kun je het zwembad met water gaan vullen. Als eerste spreid je de liner uit op de plaats waar het zwembad moet komen. Vervolgens zet je het frame in elkaar en bevestig je de liner aan de constructie. Ons advies is om aan het einde van het zwembadseizoen jouw Klein Frame zwembad af te breken. Het afbreken van dit zwembad gaat net zo eenvoudig als het opzetten: Sluit de tuinslang aan op het meegeleverde leegloopventiel om het water weg te laten lopen. Hierna kun je het zwembad eventueel schoonmaken en laten drogen. Vervolgens kun je het zwembad afbreken en volgens instructies opbergen.

1. Bepaal de plaats waar het zwembad moet komen te staan
2. Monteer het metalen frame en bevestig de liner
3. Jouw Intex Klein Frame zwembad is nu klaar om gevuld te worden. Pas nadat het zwembad gevuld is, zal het zwembad zijn definitieve vorm aannemen.

Een handige tip voor het opzetten van het zwembad: strooi wat talkpoeder (verkrijgbaar bij o.a. de drogist) in de openingen van de liner waar je het frame inschuift. Hiermee voorkom je dat de liner aan het frame gaat plakken, wat anders na de zomer lastig kan zijn met het afbreken van het bad.




Specificaties
Meer informatie
SKU28273NP
Kleur van het productBlauw
MerkIntex
ModelRectangular Frame Pool
Geschikt voorKinderen van 6 jaar en ouder
Gewicht39,2 kg
capaciteit7.127 liter
Formaat zwembad450 x 220 x 84 cm
Zwembad typeOpzetzwembad
Pakmaat109 x 37 x 30 cm
Garantie1 jaar
Reviews 37
Klantenreviews

Reviews 25 to 27 of 37 total

Lijst per per pagina

Reviews 25 to 27 of 37 total

Lijst per per pagina