Intex Prism Frame zwembaden

  12 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  1. Intex Prism Frame zwembad 427 x 107 cm
   SALE
   -30%

   ✓ Stevig metalen frame
   ✓ Compleet zwembad in één

   Aanbiedingsprijs € 315,00 Normale prijs € 449,95
   Direct leverbaar
  2. Intex Prism Frame zwembad 610 x 132 cm
   SALE
   -29%

   ✓ Stevig metalen frame
   ✓ Compleet zwembad in één

   Aanbiedingsprijs € 780,00 Normale prijs € 1.099,00
   Direct leverbaar
  3. Intex Prism Frame zwembad 300 x 175 x 80 cm
   SALE
   -28%

   ✓ Stevig metalen frame
   ✓ Met filterpomp én zwembadtrap

   Aanbiedingsprijs € 295,00 Normale prijs € 409,95
   Direct leverbaar
  4. Intex Prism Frame zwembad 400 x 200 x 100 cm
   SALE
   -12%

   ✓ Stevig metalen frame
   ✓ Met filterpomp én zwembadtrap

   Aanbiedingsprijs € 449,00 Normale prijs € 509,95
   Direct leverbaar
  5. Intex Prism Frame zwembad 400 x 200 x 122 cm
   SALE
   -19%

   ✓ Stevig metalen frame
   ✓ Met filterpomp én zwembadtrap

   Aanbiedingsprijs € 550,00 Normale prijs € 679,95
   Direct leverbaar
  per pagina
  tit
  productcollection
  1. Opblaaszwembad intex

   ✓ Extra stevige zijwanden
   ✓ Waterplezier voor het hele gezin

   € 39,95
   Direct leverbaar
  2. Zwembad Speelcentrum Dinoland

   ✓ Dino zwembad met glijbaan
   ✓ Met opblaasbare landingsmat

   Aanbiedingsprijs € 49,00 Normale prijs € 69,95
   Direct leverbaar

  Intex Prism Frame zwembad info


  Ovalen buizen systeem

  Extra sterk frame dankzij ovalen buizen


  Het Prism Frame zwembad wordt overeind gehouden door het zeer stabiele frame. Het frame bestaat uit robuuste ovalen stalen buizen, zodat het frame bij het oplopen van een deukje niet meteen instabiel wordt. De onderdelen van het frame kunnen zeer makkelijk in elkaar geklikt worden dankzij het Intex Easy Lock SystemTM.


  Materiaal voorzien van 3 sterktelagen


  Het materiaal van de Prism Frame zwembaden is zeer sterk. Dat is ook nodig voor de enorme hoeveelheid water die in het zwembad zit. De liner bestaat uit drie lagen, waarvan de middelste een ruitmotief bevat. Dit maakt het geheel van de liner zeer sterk. Het Intex zwembad kan op deze manier tegen een stootje!

  De dikte van de liner is op de bodem 0,35 mm en bij de zijwanden 0,58 mm. Het materiaal is niet alleen bestand tegen benzine, olie en zout water, maar vooral ook tegen slijtage en zonlicht!

  Materiaal liner

  Cartridge filterpomp

  Cartridge filterpomp


  Bij de meeste Prism Frame zwembaden wordt een cartridge filterpomp meegeleverd. Het is belangrijk dat de filterpomp onder het waterniveau wordt geplaatst. In de pomp stroomt het water door een fijnmazig filter. Alle vuiltjes die groter zijn dan het filter blijven achter en worden zo uit het water gefilterd. Het is wel raadzaam om een aantal losse zwembadfilters (type A) bij te bestellen. Een cartridge gaat ongeveer 2 weken mee.


  Warmtepomp-aanlsuitset

  Optioneel: warmtepomp


  Het kan erg fijn zijn om een warmtepomp op uw zwembad aan te sluiten. Zo kunt u ook op frissere dagen van uw zwembad genieten. We hebben van ons eigen merk twee series, de ECO+ serie en de Pro+ serie. Bij de aanbevolen accessoires vindt u de warmtepompen die bij elk zwembad passen.

  Een ECO+ warmtepomp is gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Een ECO+ houdt uw zwembad warm bij een omgevingstemperatuur tussen de 7 tot 40 graden.

  De Pro+ warmtepompen zijn de best leverbare warmtepompen. Deze pompen verwarmen al vanaf een omgevingstemperatuur van -5 °C. Daarnaast zijn de Pro+ warmtepompen nog zuiniger in gebruik.

  Om een warmtepomp op uw zwembad te kunnen aansluiten heeft u een aansluitset nodig. Voor alle warmtepompen geldt dat de verwarmingscapaciteit en het exacte energieverbruik altijd afhankelijk is van de omgevingstemperatuur.

  Let goed op: Voor elke warmtepomp geldt een minimale filterpompsterkte. Ga naar de productpagina van de warmtepomp van uw keuze en controleer daar of uw filterpomp krachtig genoeg is.


  Binnen 30 minuten opgebouwd


  Het opzetten van het Prism Frame zwembad Ø is erg gemakkelijk, u heeft daar niet meer dan 45 minuten voor nodig. Hierna kunt u het zwembad met water gaan vullen. Als eerste spreidt u de liner uit op de plaats waar het zwembad moet komen. Vervolgens zet u het frame in elkaar en bevestigt u de liner aan de constructie. Ons advies is om aan het einde van het zwembadseizoen uw Prism Frame zwembad af te breken. Het afbreken van dit zwembad gaat net zo eenvoudig als het opzetten: Sluit uw tuinslang aan op het meegeleverde leegloopventiel om het water weg te laten lopen. Hierna kunt u het zwembad eventueel schoonmaken en laten drogen. Vervolgens kunt u het zwembad afbreken en volgens instructies opbergen.

  1. Bepaal de plaats waar het zwembad moet komen te staan
  2. Monteer het metalen frame en bevestig de liner
  3. Uw Intex Prism Frame zwembad is nu klaar om gevuld te worden. Pas nadat het zwembad gevuld is, zal het zwembad zijn definitieve vorm aannemen.