Intex Marina Breeze lounge eiland

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
56296EU
€ 89,95

Dobberend op het water, lekker onderuit gezakt, genietend van het warme zonnetje terwijl uw voeten in het verkoelende water bungelen... Kan het nog beter? Ja! Er is namelijk ook nog een ingebouwde koelbox om uw drankjes koel te houden. Dit Marina Breeze lounge eiland is alles wat u wenst op een warme dag. Een complete lounge voor op het water met genoeg plek om samen met vrienden te genieten van de zomer.

Productinformatie

Intex

Het Marina Breeze lounge eiland heeft een afmeting van 259 x 221 x 58 cm. Bovenop zitten twee rugleuningen om lekker tegenaan te zitten en via het gat middenin kunt u met uw voeten in het water zitten. De koelbox kan gevuld worden met koele drankjes die vervolgens in een van de vier bekerhouders kunnen worden gezet.

Er zitten vier stevige handvaten op het lounge eiland en een opblaasbare treeplank, zo kunt u vanuit het water op het lounge eiland klimmen. Rondom de grote waterlounge zit een grijpkoord gespannen, ideaal voor meedrijvers die zich vast willen houden. Het grijpkoord is ook erg handig om het lounge eiland vanaf het strand naar de zee te dragen. De opblaasbare lounge heeft vier speciale connectoren, in elke hoek een. Hier kunt u bijvoorbeeld opblaasbootjes aan vast maken, opblaaskrokodillen, of opblaasbare flamingo's of eenhoorns, luchtbedden, zwembanden, lounge stoelen.... U kunt er zelfs een tweede lounge eiland aan vast maken!

Het Intex Marina Breeze lounge eiland is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar, maximaal belastbaar gewicht: 300 kg.

Specificaties
Meer informatie
SKU 56296EU
Merk Intex
Model Marine Breeze Island
Geschikt voor Kinderen vanaf 14 jaar
Gewicht 10,1 kg
Afmetingen (LxBxH) 259 x 221 x 58 cm
Garantie 1 jaar
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intex Marina Breeze lounge eiland
Uw waardering