Intex Easy Set zwembad 305 x 61 cm

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
28116NP-28118GN
Vanaf € 52,50

Dit is hét zwembad waardoor al duizenden gezinnen heerlijke warme zomerdagen hebben beleefd in hun achtertuin! Het zwembad is eenvoudig te op te zetten, leuk om in te zwemmen en makkelijk te onderhouden.

Optioneel wordt een 12V cartridge filterpomp meegeleverd.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

De Intex Easy Set Pool is hét zwembad voor een topzomer. Het grote voordeel van dit zwembad is dat het zeer eenvoudig op te zetten is. Binnen maximaal 10 minuten is het klaar om te vullen en er daarna in te duiken.

Kenmerken
 • Al binnen 10 minuten klaar om te vullen!
 • Sterke liner van 3-laags PVC
 • Optioneel: filterpomp
 • 32 mm aansluitingen voor filterpomp
Formaat & Gewicht
  • Formaat: Ø 305 cm, 61 cm hoog
  • Capaciteit: 3077 liter
  • Gewicht zonder filterpomp: 7,7 kg
  • Gewicht met filterpomp: 10,5 kg
Inhoud verpakking
  • Rond zwembad
  • Afdichtdoppen en leegloopventiel
  • Optioneel: Intex cartridgefilterpomp 1,25 m3

Easy Set

Easy Set voor iedereen geschikt


Voor een Easy Set zwembad betaal je nooit te veel. Daarbij is het gebruiksgemak bij deze modellen het grootst van alle Intex zwembaden. Dit maakt de Easy Sets toegankelijk voor iedereen. Het opblazen van de luchtring kan met een gewone opblaaspomp, dankzij het extra grote ventiel is het snel vol. Dit ventiel is voorzien van een terugslagklepje, zodat de lucht die ontsnapt bij het sluiten van het ventiel geminimaliseerd wordt. De materiaaldikte van de luchtring is 0,27 mm.


Materiaal voorzien van 3 sterktelagen

Het materiaal van de Easy Set zwembaden is zeer sterk. Dat is ook nodig voor de enorme hoeveelheid water die in het zwembad zit. De liner bestaat uit drie lagen, waarvan de middelste een ruitmotief bevat. Dit maakt het geheel van de liner zeer sterk. Het zwembad kan op deze manier tegen een stootje!

De dikte van de liner is op de bodem 0,25 mm en bij de zijwanden 0,50 mm. Het materiaal is niet alleen bestand tegen benzine, olie en zout water, maar vooral ook tegen slijtage en zonlicht!

Materiaal liner

Cartridge filterpomp


Optioneel: cartridge filterpomp 1,25 m3 per uur

Bij dit Easy Set zwembad kan een cartridge filterpomp (formaat: zeer klein) meegeleverd worden. In de filterpomp stroomt het water door cartridge, een fijnmazig filter. Alle vuiltjes die groter zijn dan het filter blijven achter en worden zo uit het water gefilterd. Bij de filterpomp wordt een filtercartridge meegeleverd, maar het is raadzaam om een aantal losse zwembadfilters (type H) bij te bestellen. Een cartridge gaat ongeveer 2 weken mee.


Stabiliteit zonder ondersteuning voor optimaal zwemplezier


De gepatenteerde Easy Set zwembaden zijn zo vormgegeven, dat de zwembaden zo stabiel mogelijk zijn, zonder dat ze nog extra worden ondersteund door storende metalen steunen.

Easy Set 305 x 61


Binnen 10 minuten klaar om te vullen


Het opzetten van het Easy Set zwembad is zeer gemakkelijk, je hebt daar niet meer dan 10 minuten voor nodig. De opblaasbare rand blaas je vol met lucht. Je kunt dan direct beginnen met vullen. Tijdens het vullen drijft de opblaasrand omhoog en gaat het zwembad vanzelf rechtop staan naarmate er meer water in het zwembad loopt.

1. Bepaal de plaats waar het zwembad moet komen te staan
2. Blaas de rand van het zwembad vol met lucht
3. Het Intex Easy Set zwembad is nu klaar om gevuld te worden. Door het vullen neemt het zwembad zijn definitieve vorm aan.


Specificaties
Meer informatie
SKU 28116NP-28118GN
Merk Intex
Model Easy Set
Geschikt voor Kinderen vanaf 6 jaar
Inclusief grondzeil Nee
Gewicht 7,7 kg (zonder filterpomp) | 10,5 kg (met filterpomp)
Capaciteit 3.077 liter
Inclusief afdekzeil Nee
Inclusief pomp Optioneel
Inclusief trap Nee
Afmetingen (LxBxH) 305 x 61 cm
Diameter opgeblazen Ø 305 cm
Afmeting verpakking 29 x 23 x 37 cm (zonder filterpomp) | 39 x 39 x 37 cm (met filterpomp)
Garantie 3 maanden
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intex Easy Set zwembad 305 x 61 cm
Uw waardering