Intex Beachside Metal Frame zwembad 305 x 76 cm

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
28206NP-28208GN
Vanaf € 172,95

De oceaan in je eigen achtertuin! Bij dit Metal Frame zwembad zijn de zijwanden én de bodem bedrukt met een realistische fotoprint van de zeebodem. Duik de zee in en geniet van de zomer met het Beachside Metal Frame zwembad.

Optioneel wordt cartridge filterpomp meegeleverd met dit zwembad.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

Intex

Met Metal Frame zwembad van Intex is een klassieker, en dat is niet voor niets! Dit komt door het ruime formaat, het stevige gepoedercoate metalen frame en het gebruiksgemak. De Metal Frame zwembaden zijn al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Je hebt bovendien de de keuze om dit zwembad met of zonder cartridgefilterpomp te bestellen.

Kenmerken

 

 • Oceaanprint op wanden en bodem
 • Sterke liner van 3-laags pvc
 • Stabiel frame van gepoedercoat staal
 • 32 mm aansluitingen voor filterpomp
Formaat & Gewicht
  • 305 cm doorsnee, 76 cm hoog
  • Capaciteit 4.485 liter
  • Gewicht zonder filterpomp: 17,4 kg
  • Gewicht met filterpomp: 20,0 kg


Inhoud verpakking
  • Ronde zwembadliner
  • Stalen frame, met 10 poten en horizontale buizen
  • Optioneel: Intex cartridgefilterpomp 1,25 m3

Beachside Metal Frame

Sterk gepoedercoat frame


Het Metal Frame zwembad wordt overeind gehouden door een stabiel frame. Het frame bestaat uit robuuste stalen buizen, zodat het frame bij het oplopen van een deukje niet meteen instabiel wordt. De onderdelen van het frame kunnen zeer makkelijk in elkaar geklikt worden, waardoor het zwembad snel op staat en jij meer tijd overhoudt om te zwemmen!


Materiaal voorzien van 3 sterktelagen

Het materiaal van de Metal Frame liners is zeer sterk. Dat is ook nodig voor de enorme hoeveelheid water die in het zwembad zit. De liner bestaat uit drie lagen, waarvan de middelste een raster bevat. Dit maakt het geheel van de liner zeer sterk. Het zwembad kan op deze manier tegen een stootje!

De dikte van de liner is op de bodem 0,27 mm en bij de zijwanden 0,50 mm. Het materiaal is niet alleen bestand tegen benzine, olie en zout water, maar vooral ook tegen slijtage en zonlicht!

Materiaal liner

Cartridge filterpomp

Optioneel: cartridge filterpomp 1,25 m3 per uur


Bij dit Beachside Metal Frame zwembad kan een cartridge filterpomp (formaat: zeer klein) meegeleverd worden. In de pomp stroomt het water door een filtercartridge, een fijnmazig filter. Alle vuiltjes die groter zijn dan het filter blijven achter en worden zo uit het water gefilterd. Bij de pomp wordt standaard een filtercartridge meegeleverd, maar het is raadzaam om een aantal extra zwembadfilters (type H) bij te bestellen. Een cartridge gaat ongeveer 2 weken mee.


Stevig en stabiel voor optimaal zwemplezier


Hoe groter het zwembad, hoe belangrijker het is dat het zwembad een degelijke en stabiele constructie heeft. Bij deze Intex Metal Frame Pool zit dit meer dan goed. De Frame zwembaden staan al jaren bekend om hun uitstekende kwaliteit en stabiliteit.

Prism Frame 305x76


Binnen 30 minuten opgebouwd


Het opzetten van een Metal Frame zwembad is erg gemakkelijk, je hebt daar niet meer dan 30 minuten voor nodig. Hierna kun je het zwembad met water gaan vullen. Als eerste spreid je de liner uit op de plaats waar het zwembad moet komen. Vervolgens zet je het frame in elkaar en bevestig je de liner aan de constructie. Ons advies is om aan het einde van het zwembadseizoen het Metal Frame zwembad af te breken. Het afbreken van dit zwembad gaat net zo eenvoudig als het opzetten: Sluit een tuinslang aan op het meegeleverde leegloopventiel om het water weg te laten lopen. Hierna kun je het zwembad schoonmaken en laten drogen. Vervolgens kun je het zwembad afbreken en volgens instructies opbergen.Tip! Talkpoeder


Bij Zwembadgigant adviseren wij je om talkpoeder te gebruiken bij het opzetten van jouw Metal Frame zwembad. Comfortpool talkpoeder voorkomt het verkleven van de zwembadliner met het stalen frame gedurende de zomer. Door talkpoeder in de openingen van de liner te strooien voor je het frame erin schuift komt deze na de zomer weer gemakkelijk los. Dit maakt het afbreken en opbergen van je zwembad extra makkelijk!

Comfortpool Zwembad talkpoeder

Handleiding

Van dit Intex Beachside Metal Frame zwembad is de handleiding online verkrijgbaar. Klik hier om deze direct te downloaden. In de handleiding staat alle informatie die je nodig hebt om het zwembad op te zetten, te gebruiken en op te bergen na het seizoen.

Garantie

De garantie op de liner is 3 maanden, voor de rest van het zwembad geldt 1 jaar garantie. Lees hier meer.

Specificaties
Meer informatie
SKU 28206NP-28208GN
Merk Intex
Model Beachside Metal Frame
Geschikt voor Kinderen vanaf 6 jaar
Inclusief grondzeil Nee
Gewicht 17,4 kg (zonder filterpomp) | 20,0 kg (met filterpomp)
Capaciteit 4.485 liter
Inclusief afdekzeil Nee
Inclusief pomp Optioneel
Inclusief trap Nee
Afmetingen (LxBxH) 305 x 76 cm
Diameter opgeblazen Ø 305 cm
Afmeting verpakking 29 x 27 x 88 cm (zonder filterpomp | 33 x 30 x 88 cm (met filterpomp)
Garantie 1 jaar
Zwembad type Opzetzwembad
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intex Beachside Metal Frame zwembad 305 x 76 cm
Uw waardering