Comfortpool G7 oplaadbare zwembadstofzuiger

Waardering:
76%
free deliveryGratis verzending!
fast delivery
default
CP-2915

De Comfortpool G7 is het perfecte gereedschap om jouw zwembad schoon te maken, zodat je naderhand weer een heerlijk frisse duik kunt nemen! De G7 glijdt over de bodem van jouw zwembad om zand en vuil op te zuigen en vervolgens weer schoon, gefilterd water uit te stoten. De zuigmond rolt gemakkelijk over de zwembadvloer terwijl borstels aan de onderkant en zijkant vastgekoekt vuil los schrobben. Je hoeft hem zelf alleen maar vast te houden. Makkelijker kan haast niet!

Handig voor erbij
€ 4,75
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
+
-
Direct leverbaar
+
-
free deliveryGratis verzending!
Gratis verzending vanaf €50,-
Direct uit voorraad leverbaar
14 dagen niet goed, geld terug garantie
Bestel nu, betaal achteraf
Extra scherp geprijsd
Koop nu veilig met Thuiswinkel waarborg
Eenvoudig retourneren

Koop bij ons met het

Productinformatie

De G7 zwembadstofzuiger kan zowel in spa's als grote zwembaden gebruikt worden, voor spa's laat je simpelweg de zuigmond eraf. Dankzij het ergonomische handvat ligt de stofzuiger goed in de hand waardoor hij ook nog eens comfortabel te gebruiken is. Er wordt tevens een speciaal koppelstuk meegeleverd waaraan je eventueel een telescoopsteel (niet inbegrepen) kunt bevestigen. Dan kun je zelf buiten het zwembad blijven staan en toch overal bijkomen. Speciale openingen aan de zijkant van de Comfortpool G7 laten het water er snel uit lopen wanneer je de stofzuiger na gebruik uit het water tilt. Handig, want hierdoor is hij gelijk een stuk minder zwaar en makkelijker te dragen.

Voordelen
  • Eenvoudig in gebruik en perfect voor middelgrote en grote zwembaden
  • Ergonomische handgreep
  • Oplaadbaar
  • Geen kabels of verlengsnoeren
  • Inclusief borstels die het vuil los schrobben
Inclusief
    • 1 acculader
    • 1 roestvrij stalen filterkegel
    • 1 zuigmond
    • 2 clip-on zijborstels
    • 3 clip-on onderborstels
    • 1 ergonomische handgreep
    • 1 aansluitstuk voor telescoopsteel
Kenmerken
    • Waterzuigvermogen: 95L/min
    • Inhoud filterzak: 0,65L
    • Type accu: Li-ion 2000mAh 11,1V
    • Laadtijd: 5 à 6 uur
    • Werktijd: 40 minuten
    • Diepte: tot 3 meter



Comfortpool G7 zwembadstofzuiger

Eenvoudig in gebruik


De G7 zwembadstofzuiger is zeer eenvoudig te gebruiken. Je klikt de filter in het apparaat en vervolgens kies je of je de stofzuiger met of zonder zuigmond en borstels wilt gebruiken. Je klikt de handgreep, of eventueel een telescoopsteel (niet inbegrepen), erop en je bent klaar om te stofzuigen. Na gebruik is hoeft je alleen nog even de filter te legen en schoon te maken. Daarna kunt je weer heerlijk in een schoon zwembad plonzen!





Inclusief zuigmond en borstels


De G7 stofzuiger heeft een kantelbare zuigmond die goed in elke hoek van jouw zwembad komt. Aan deze zuigmond kunnen borstels worden geklikt die het vuil los schrobben van de zwembadbodem. Er worden drie borstels meegeleverd voor aan de onderkant van de zuigmond. Ook krijg je twee borstels voor aan de zijkant van de zuigmond, perfect om de randjes tussen de bodem en de wanden te poetsen. Wil je jouw spa schoonmaken met de G7, dan gebruik je de stofzuiger zonder de zuigmond erop.



Comfortpool G7 zwembadstofzuiger - zuigmond

Comfortpool G7 zwembadbodemreiniger - onderdelen


Roestvrij stalen filterkegel


De zwembadstofzuiger gebruikt geen filterzak, maar een speciale filterkegel. Deze bestaat uit zeer fijn gaas waardoor zelfs de kleinste vuildeeltjes uit het water worden gefilterd. De filterkegel is gemaakt van roestvrij staal waardoor deze veel duurzamer is dan een filterzak en langer meegaat. Om de filter zit een doorzichtige koker zodat je het vuil kunt zien zitten. Zo kun je duidelijk zien wanneer de filter vol is en geleegd moet worden.





Oplaadbare lithium-ion accu


De G7 zwembadstofzuiger werkt op een oplaadbare accu en is dus draadloos. Geen verlengsnoeren door jouw hele achtertuin en nooit meer gedoe met kabels! De accu van deze zwembadstofzuiger is een hoogwaardige lithium-ion batterij. Dit type batterij levert betrouwbare prestaties en heeft een lange levensduur.



Specificaties
Meer informatie
SKUCP-2915
Kleur van het productZwart
MerkComfortpool
ModelG7
Gewicht12 kg
capaciteit95 L/min
Afmetingen (LxBxH)60 x 29 x 16 cm
Zwembad typeSpa's tot grote zwembaden
Pakmaat42 x 21 x 24 cm
Garantie1 jaar
Reviews 14
Klantenreviews

Reviews 4 to 6 of 14 total

Pagina
Lijst per per pagina

Reviews 4 to 6 of 14 total

Pagina
Lijst per per pagina